Henriette Blakstad

Henriette fant veien inn i teatret som 13 åring og har brent for alt som har med scene faget å gjøre siden da. Hun leder i dag sitt eget kompani HenBlakstad Produksjoner i tillegg til å jobbe som skuespiller, regissør, dramatiker og teaterlærer. I tillegg har hen dratt med seg masse bra erfaring som tidligere profesjonell danser som hun bruker i teaterrommet.
Henriette har jobbet over hele landet og hatt utrolige morsomme, fantastiske opplevelser og oppgaver i spennende land som bl.a. Kina, Japan, Iran, Singapore og Polen, hvor hun har jobbet med utøvere fra alle verdensdeler.
Henriette synes alt som kan brukes i et teaterrom er spennende å jobbe med, også hvor man velger å jobbe. Hen er opptatt av teksten, lyset, bevegelsene og rommet, om det er inne eller ute, er et stort eller lite rom, kostymer og musikken.
Teater er samarbeid, å gjøre teater sammen som et bra team er det aller beste. Det er helt sikkert at man kan finne sine beste venner når man driver med teater.

Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter