Alder: 13 - 18

Kurset går fra 30.06.2024 til 05.07.2024

Pris: 5 900 ,-Dansecamp og scenekamp for film '24

Har du lyst og lære fundamentale steg og triks fra breaking? Vil du lære å bevege deg lekent og dynamisk i skogen sammen med likesinnede folk på samme alder? Dette er en workshop i  breaking og improvisasjons-teknikker for skape dynamikk og kontraster i bevegelse. Vi utforsker styrkene til hver enkelt deltaker og hvordan du kan bruke det akkurat du har i dansen.
Vi går også gjennom scenekamp-teknikker og undersøker hvordan du kan benytte omgivelsene dine i scenen du skal spille eller danse i. 
Samtidig med Dansecamp er det Filmcamp på gården, for samme aldersgruppe. Vi vil derfor lage dans og bevegelsessekvenser som filmes. I sommer skal vi jobbe med skogen som location. Vi skal derfor utforske bevegelse både inne i salen vår i låven, ute på gården og i skogen.
På Åsheim bor du på rom med tre andre med felles bad og du spiser fire måltider for dagen i spisesal eller ute i hagen. Når det ikke er dans og bevegelse på programmet, går vi tur og bader i elva, får nye venner blant dyr og mennesker på gården, har bålkveld eller ser film.
Campen avsluttes med en visning for familie og venner på gården med en fest for alle i hagen.


Teatercamp bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste personlige opplevelsen på nettsiden vår, samt til statistiske formål. Ved å fortsette godkjenner du å motta cookies fra hjemmesiden til teatercamp.

Lukk og aksepter